Jablečná vláknina s příjemnou vůní je pohodlná prášková forma, jak zlepšit peristaltiku střev a očistit tělo od toxinů.
OstroVit Inulin je vysoce kvalitní doplněk stravy, který obsahuje inulin z čekanky. Je to přípravek s jednoduchým složením dostupný ve vhodné práškové formě. Je to produkt určený pro lidi, kteří chtějí doplnit svou každodenní stravu o hodnotnou sloučeninu.
Obsahuje přírodní vlákninu z aronie získanou ze sušených výlisků aronie. Vláknina se získává v procesu mikronizace, při kterém jsou vhodně vybrané části rostliny mechanicky dezintegrovány bez použití chemických přísad.
Veganský doplněk stravy s ovesnou vlákninou k podpoře zažívání a správné peristaltiky střev.
OstroVit Young Barley Grass je rostlinný doplněk stravy v prášku, který vykazuje silné antioxidační vlastnosti. Mladý zelený ječmen je plný živin, které každodenně podporují činnost organismu.
Bohatý zdroj vlákniny získávaný ze zrn psyllia a jitrocelových slupek. Psyllium je zdrojem ve vodě rozpustné vlákniny, která přispívá ke správnému fungování střevního traktu.
OstroVit Solidago Extract je doplněk stravy, který obsahuje extrakt z nadzemních částí solidaga. Jedná se o vysoce kvalitní přípravek dostupný ve výhodné práškové formě, který se vyznačuje jednoduchým složením - obsahuje pouze rostlinný extrakt, bez zbytečných přísad a plniv.
Psyllium husk prášek je derivován ze slupek semen rostliny owder Plantago Ovata. Obsahuje vysoké množství rozpustné vlákniny. Psyllium Husk podporuje zdravé gasrtointestinální fukce a urychluje odvádění odpadních látek z těla.
Spirulina patří mezi sladkovodní sinice modrozelené barvy, kterou získala díky bohatému obsahu chlorofylu se silným antioxidačním účinkem.
Spirulina patří mezi sladkovodní sinice modrozelené barvy, kterou získala díky bohatému obsahu chlorofylu se silným antioxidačním účinkem.
Egypťané prý její semínka využívali jako koření. Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari.
Medicol plus je multivlákninový přípravek obsahující jemné psyllium, které přispívá k udržování normálního pohybu střev, dále pak inulín, tedy prebiotickou vlákninu. Tyto dvě složky vám mohou pomoci zajistit si doporučovanou denní dávku vlákniny. Třetí klíčovou složkou je 5 kmenů živých kultur, které se přirozeně vyskytují v trávicím ústrojí zdravého člověka
Malí siláci s pěkně ostrou chutí hrají prim hlavně v omáčkách a dipech. Semínka hořčice se v našich zeměpisných šířkách používají i k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice.
Výhonky alfalfa jsou semena vojtěšky a v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců.
Výrobek se používá jako doplněk redukčních diet (naplnění žaludku) nebo jako zdroj vlákniny pro zlepšení stavu trávicí soustavy, zejména při potížích se zácpou. Psyllium má i schopnost zadržovat tuk požitý se stravou.
Rukola nebo také roketa zapadla na dlouhý čas v zapomnění. V posledních letech slaví tato malá peprná rostlinka svůj návrat a těší se o to větší oblibě. Pikantní chuť klíčků rukoly využijete při přípravě masa, zeleniny, polévek a salátů.
Řeřicha obsahuje hodně vitamínu C, posiluje imunitu a má protizánětlivé účinky. Najdeme v ní i železo, hořčík, vápník, draslík, vitamín B1 a betakaroten.
GreenFood Vláknina Psyllium navozuje pocit sytosti. Při kontaktu s vodou zvětší svůj objem a zpomaluje pohyb potravy v trávicí soustavě. Tvoří ji především celulóza a hemicelulózy, tedy polysacharidy, které prochází trávicím traktem, aniž by byly štěpeny trávicími enzymy.
Naklíčená semínka jsou vhodná k vylepšení salátů, polévek a jiných pokrmů. Různorodé chuťové tóny pískavice, čočky a ředkviček se vám nikdy neomrzí. Fantazii se meze nekladou!
Jetel je detoxikační bylina, která pomáhá odstraňovat toxiny v těle a čistit krev. Odvar z jetele působí blahodárně také na lymfatický systém a mohli bychom ho pít i při nachlazení, chřipce a angíně. Skvěle ničí původce infekcí a toxiny, což má za následek ulehčení léčby a zkrácení nemoci.
Psyllium pro snadné užívání s účinkem na naše zdravé trávení, střeva, stolici, metabolizmus tuků a udržení si zdravé hladiny cholesterolu.