CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Trávící enzymy opti7 digest + kurkuma 100 kapslí

0x
Z
I
 
Kód zboží:44091305
Výrobce:Golden Nature - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:349 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Trávící enzymy opti7 digest + kurkuma 100 kapslí

Trávicí enzymy obsahují unikátní a patentovanou směs enzymů Opti7Digest s přidanou kurkumou. Ve složení se nachází 7 trávicích enzymů pro podporu trávení a zlepšení funkce celého trávicího systému včetně řady dalších funkcí, které se správným zažíváním úzce souvisí.

Trávicí enzymy rozkládají přijatou potravu na menší molekuly, podporují vstřebaní živin a zároveň napomáhají eliminovat přemnožení nežádoucích bakterií. Dostatek trávicích enzymů je tedy pro zdraví těla zásadní. Normální funkce střev je rovněž nezbytná pro imunitní systém. V produktu nalezneme amylázu, lipázu, laktázu, celulázu, proteázu, bromelain, papain a kurkumu.

Obsažené látky:
- Amyláza je přítomna již v našich slinách a produkuje se dále i ve slinivce břišní. Stojí za rozkladem sacharidů na jednodušší struktury. Rozštěpí škroby až na samotnou glukózu, která může být jednoduše vstřebána do krve.
- Lipáza je tvořena ve slinivce břišní a tenkém střevě. Spolu se žlučí rozkládá tuky na menší molekuly. Je i součástí mateřského mléka, kdy napomáhá dítěti trávit tuk.
- Proteáza tvoří se ve slinivce, tenkém střevě a žaludku. Štěpí bílkoviny. Je ovšem významná například i pro buněčné dělení nebo obranyschopnost.
- Laktáza rovněž rozkládá cukry. Jedná se konkrétně o mléčný cukr, jež je štěpen na glukózu a galaktózu. Ty se pak snadněji tráví.
-Celuláza podporuje rozklad celulózových rostlinných vláken na glukózu a polysacharidy s krátkými řetězci. Zcela přirozeně ji vytváří některé druhy hub, rostlin či zvířat.
- Bromelain je vlastně skupina proteolytických enzymů, které se podílí na štěpení bílkovin. Běžně ji nalezneme v čerstvém ananasu.
- Papain je získáván z rostliny papája. V těle pak přispívá ke štěpení bílkovin.
- Kurkuma je silný antioxidant, podporuje trávení, činnost jater a normální stav pohybového aparátu.
Složení:
Opti7Digest (směs 7 trávicích enzymů obsahující amylázu, lipázu, laktázu, celulázu, proteázu, bromelain a papain), kurkuma mletá, transparentní rostlinná (HPCM) tobolka.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Kurkuma prášek400 mg
Opti 7 Digest100 mg
Dávkování:
Užívejte 2-3 kapsle 1x denně.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Every Day Extra 30 kapslí Probiotika pro každý den

Immune Support 30 kapslí Probiotika pro obranný štít

Every Day 90 kapslí Probiotika pro každý den

On Antibiotics 10 kapslí Probiotika při antibiotikách




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna