CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Caffeine 200 mg VEGE 200 tablet

0x
E
Q
X
V
 
Kód zboží:45104025
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:206 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Caffeine 200 mg VEGE 200 tablet

OstroVit Kofein v tabletách VEGE 200 mg je vysoce kvalitní doplněk stravy, který je zdrojem kofeinu. Jde o přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných tablet, vytvořený pro lidi, kteří chtějí povzbudit organismus a doplnit svou každodenní stravu o hodnotnou sloučeninu.
Zdroj kofeinu - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 200 mg sloučeniny.
1 porce = 1 tableta.
Účinnost - Balení obsahuje 200 porcí kofeinových tablet.
Vhodné pro vegetariány a vegany - Výrobek neobsahuje složky živočišného původu.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných tablet zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy.
OstroVit Kofein v tabletách VEGE 200 mg - hodnotný doplněk stravy
Kofein - 1,3,7-trimethylxanthin - organická chemická sloučenina ze skupiny purinových alkaloidů. Jde o látku přirozeně se vyskytující v přírodě – lze ji nalézt ve více než 60 různých rostlinách a za hlavní zdroje kofeinu ve stravě jsou považována pražená kávová zrna a čajové lístky. Sloučeninu však lze vyrobit také synteticky pomocí četných chemických reakcí.

Kofein se vyznačuje výbornou rozpustností ve vodě a rychle se vstřebává ze střev do krevního oběhu s poločasem 4-5 hodin. Je to sloučenina, která má schopnost blokovat neurotransmiter adenosin. Důsledkem tohoto jevu je také vliv látky na zvýšení sekrece dalších neurotransmiterů, jako je serotonin, dopamin a adrenalin. Kofein je pro své vlastnosti ceněn zejména sportovci a také lidmi, kteří vyvíjejí intenzivní duševní námahu.

OstroVit využívá bezvodý kofein, což je koncentrovaná sloučenina, která má pozitivní vliv na účinnost a kvalitu suplementace.
Složení:
Bezvodý kofein, objemové činidlo: mikrokrystalická celulóza; škrob, protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý.

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.

Nutriční hodnoty
Nettogewicht des Produkts: 76 g
Anzahl der Portionen pro Packung: 200
Množství porcí: 1 tableta
Aktivní Bestandteile Pro Portion
Koffein 200 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (1 tabletu) denně před tréninkem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Měrná cena: 1 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Caffeine Kofein 60 kapslí

Aqua Kick Pear Power 300 g

ECA 90 kapslí

Guarana 120 kapslí Paullinia cupana




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna