CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pharma Red Clover 60 kapslí

0x
I
Z
 
Kód zboží:45065009
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:219 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma Red Clover 60 kapslí

OstroVit Pharma Red Clover je vysoce kvalitní doplněk stravy, který obsahuje extrakt z červeného jetele standardizovaný na obsah isoflavonů. Jedná se o přípravek z elitní řady OstroVit Pharma, dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí. Je to produkt vytvořený pro uvědomělé spotřebitele, kteří chtějí doplnit svou stravu o cenné sloučeniny.
Obsahuje extrakt z červeného jetele standardizovaný na 8% isoflavonů - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 500 mg cenné sloučeniny.
1 porce = 1 kapsle.
Účinnost - Jedno balení přípravku obsahuje 60 porcí přípravku, což vystačí na dva měsíce pravidelné suplementace.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy.
OstroVit Pharma Červený jetel - hodnotný doplněk stravy
Červený jetel je oblíbená rostlina, která je často považována za plevel. Roste na loukách, pastvinách a městských trávnících téměř v celé Evropě, i když bylinu najdeme i na jiných kontinentech. Je to vytrvalá, zimovzdorná a silně zakořeněná rostlina, která může dorůst až 60 cm výšky. Květy jetele červeného se vyznačují množstvím cenných sloučenin. V rostlině najdeme vitamíny jako vitamín A, C nebo vitamíny skupiny B, dále minerální látky jako hořčík, vápník, draslík a selen. Červený jetel také dodává tělu antokyany a fenolové kyseliny a také malé množství éterických olejů. Isoflavony, tedy sloučeniny strukturně podobné estrogenům, jsou považovány za cennou sloučeninu vyskytující se v rostlině, na jejíž obsah je standardizován rostlinný extrakt používaný v přípravku OstroVit.
Složení:
Extrakt z červeného jetele standardizovaný na 8 % isoflavonů, plnidlo: hydroxypropylmethylcelulóza; inulin, protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin.

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.

Nutriční hodnoty
Čistá hmotnost produktu: 41 g
Počet porcí v balení: 60
Velikost porce: 1 kapsle
Aktivní látky na porci
Extrakt z červeného jetele, včetně: 500 mg
- isoflavony (8%) 40 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (1 kapsli) denně s jídlem a vodou. Strava bohatá na isoflavony (obsahující luštěniny včetně sóji) nevyžaduje suplementaci. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. U žen s rakovinou používat pouze po konzultaci s lékařem. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujte při teplotě 15-25°C v uzavřeném obalu, v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Curcum-IN rapid 60 kapslí

Astaxanthin 30 kapslí

Ascorbyl palmitate 180 kapslí

Curcumin + vitamin D3 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna