Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou.
Chutné jídlo plné sladké karotky se šťavnatým libovým krůtím masem, připravovaným v páře bez tuku.
Na másle restované čerstvé žampiony s krémovou smetanovou omáčkou.
Jemná smetanová omáčka s vejcem na tvrdo a vařenými bramborami, kterou ocení nejen vegetariáni, ale všichni, kteří milují chuť kopru.
Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny. Lze jíst jen tak nebo namazat na pečivo.
Grilovaná pikantní kuřecí křídla na medu a chilli jsou vhodná k rychlé přípravě pohoštění doma.
Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu, můžete je zapéct v troubě nebo jednoduše přidat jako přílohu k masu.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
Jemně mletá pasta z čerstvých mrkví, lískových ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Libové kousky jeleního masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a jalovcem.
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem.
Vydatná smetanová sladkokyselá polévka s koprem, vejci, bramborem a liškami.
Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem
Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu.
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky.