Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu.
Kostičky mrkve dušené na másle s kousky vepřového masa vytváří chutnou kombinaci.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice.
Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou s kokosovým mlékem, kari, koriandrem a limetkou.
Křehký plátek hovězího masa s jemnou omáčkou z restované cibule a taženého vývaru, která je doplněna kousky vařených vajec.
Dobře chutná s rýží.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné smetanové omáčce s čerstvými žampiony restovanými na másle.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou.
Jemná smetanová omáčka s vejcem na tvrdo a vařenými bramborami, kterou ocení nejen vegetariáni, ale všichni, kteří milují chuť kopru.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky.
Plátek libového vepřového masa v jemné smetanové omáčce, která připomíná chuť svíčkové na smetaně.
Jídlo je ale dochuceno hořčicí a tymiánem.
BALENÍ 400 g banánové mouky na přípravu sladkého a slaného pečiva a SCD výživu.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa.
Chutné jídlo plné sladké karotky se šťavnatým libovým krůtím masem, připravovaným v páře bez tuku.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury.
Sladká kaše z jáhel se švestkami a BIO kokosovým mlékem. Rychlá snídaně nebo svačinka plná chuti.
6 hodin šetrně tažený vývar z kořenové zeleniny, jemně solený, ideální jako základ polévek, omáček nebo italských risott.
Bezmasý, lehce pikantní mexický pokrm s nahrubo nakrájeným přírodním tempehem na rajčatovém základu s červenými fazolemi, kukuřicí a červenou paprikou.
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo.
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu, můžete je zapéct v troubě nebo jednoduše přidat jako přílohu k masu.