CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Gymnastický míč peanut 106 x 43 cm YP05 modrý

0x
 
Kód zboží:1742140
Výrobce:HMS
Dostupnost:skladem
 
Cena:435 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Gymnastický míč peanut 106 x 43 cm YP05 modrý

Fitness míč typu Peanut je vynikající cvičební a rehabilitační pomůcka. Cvičení s gymnastickým míčem HMS YP05 Peanut se doporučuje lidem, kteří vedou sedavý způsob života nebo přetěžují páteř při práci. Pravidelné cvičení s míčem buduje kondici, zlepšuje stabilizaci těla a zvyšuje fyzickou zdatnost.

Rehabilitační míč HMS YP05 je především bezpečný při používání. Má charakteristický protiskluzový povrch. Právě ten zajišťuje, že i po dlouhém cvičení a pocení při tréninku bude mít míč správnou přilnavost, díky níž cvičící osoba z míče nesklouzne.

Míč byl vyroben s maximálním ohledem na trvanlivost a díky použití materiálů nejvyšší kvality si míč najde oblibu i u těch nejnáročnějších trenérů nebo fyzioterapeutů. Charakteristickým rysem míče je tvar arašídu, který snižuje stabilitu při cvičení. Díky asymetrickým hlavám je trénink náročnější.

Gymnastický míč YP05 je dodáván s pumpičkou pro nafouknutí.
Složení:
Maximální průměr větší hlavy: 43 cm
Maximální průměr menší hlavy: 41 cm
Délka míče: 106 cm.



V této kategorii výrobků také nabízíme:


Grespi sada masážních míčků 4ks 65 mm

Gymnastický míč Power Gymball 85cm 4018

HALF FIT Gymnastický míč 2v1 masážní, 75 cm včetně pumpičky, modrý

Gymnastický míč Power Gymball 55cm 4011




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna