CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Energy drink 4500 g

0x
P
E
K
X
V
 
Kód zboží:54052005
Výrobce:Penco - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 762 Kč vč. DPH
 
citron
grapefruit
pomeranč

snížená doprava po ČR



Doporučujeme alternativy:


Energy drink 900 g
Ultra Endurance drink UED 1500 g
Ultra Endurance drink UED 600 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Iontový nápoj Energy drink

PENCO® Energy Drink rychle rozpustný iontový nápoj, který byl vyvinut pro rehydrataci organizmu při déletrvající zátěži, tj. nad 1,5 hod. Nová recepturu s optimálním poměrem glukosa: fruktosa 2 : 1 je testována českým biatlonovým týmem.

HLAVNÍ VÝHODY Penco® Energy Drink:

přispívá k udržení výkonnosti při delším vytrvalostním fyzickém výkonu
Glukóza : Fruktóza 2 : 1 pro maximální příjem energie během výkonu
Ideální poměr minerálů
zvyšuje vstřebávání vody během fyzického výkonu
20 % isomaltulosy pro postupné uvolňování energie
prodlužuje schopnost podávat maximální výkon
JEDNA DÁVKA Penco® Energy Drink OBSAHUJE:

Energie 115 kcal
27 g směsi sacharidů
270 mg sodíku
90 mg draslíku
hořčík pro správnou činnost svalů


PROČ POUŽÍVAT Penco® Energy Drink?

Mezi přednosti Penco® Energy Drink patří vedle optimálního poměru elektrolytů (Na, K, Mg, Cl, Ca, P a dalších), zvýšený obsah polymerů glukózy (maltodextrinu) a vysoký obsah speciálního sacharidu isomaltulosy.

Zdrojem energie je směs 5 sacharidů, jsou to jak jednoduché cukry (glukosa, fruktosa a sacharosa) tak i polymery glukosy (maltodextriny) a unikátní disacharid isomaltulosa (PALATINOSE TM) pro postupné uvolňování energie.



Nově byl v receptuře PENCO® Energy Drink zvýšen obsah sodíku a byl také optimalizován poměr glukóza : fruktóza. Optimální poměr 2 Glu : 1 Fru umožňuje sportovcům vstřebat daleko větší množství energie. Bylo zjištěno, že kombinace různých druhů sacharidů zvyšuje vstřebávání a poskytuje tak více dostupné energie (90 g sacharidů /hod) pro vytrvalostní sportovní výkon. Ze samotné glukosy se spálí maximálně 60 g sacharidů za hodinu, zatímco fruktóza je schopna dodat pracujícím svalům extra energii ve formě dalších 30 g sacharidů/hod.

PRO KOHO JE ENERGY DRINK VHODNÝ?

Vytrvalostní sportovci, kteří používají Penco© ENERGY DRINK s isomaltulosou před a během výkonu, lépe snáší intenzivní fyzickou zátěž a jsou schopni déle podávat maximální výkon.

Penco® ENERGY DRINK je určen pro všechny sportovce, především vytrvalostní, u kterých sportovní aktivita přesahuje 1,5 hodiny. Jedná se zejména o delší cyklistické, triatlonové, běžecké tréninky a závody.
Složení:
SLOŽENÍ: sacharóza, maltodextriny, isomaltulosa* 20%, glukóza, fruktóza, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, chlorid sodný, citrát sodný, mléčnan vápenatý, hořečnaté soli kyseliny citrónové, aroma, citrát draselný, draselné soli kyseliny trihydrogenfosforečné, zahušťovadlo citrusový pektin, chlorid draselný, naringin , vitamínová směs (L-askorbová kyselina, tokoferyl-acetát 50%, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, riboflavin, pyridoxin-hydrochlorid, thiamin-mononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin), bisglycinát železnatý, glukonan zinečnatý, síran manganatý, glukonan měďnatý, jodičnan draselný.

* Isomaltulosa je zdrojem glukosy a fruktosy.

Upozornění pro alergiky: Výrobek může obsahovat stopy mléka, obilovin obsahující lepek, sóji a vajec.

Průměrné nutriční informace v 1l. hotového nápoje:
Energetická hodnota1066 kJ
Sacharidy - uhlohydráty60 g
Tuky0.1 g
Bílkoviny - proteiny0.3 g
Energetická hodnota254 kCal
Vitamíny a minerály v 1l. hotového nápoje:
Fosfor107 mg
Vitamín B1 - thiamin0.65 mg
Vitamín B12 - kobalamin2.17 mg
Vitamín B21 mg
Vitamín B3 - niacin10.7 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová4.3 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.87 mg
Vitamín B7 - biotin87 mcg
Vitamín C240 mg
Jód20 mcg
Mangan0.66 mg
Měď0.13 mg
Selen20 mg
Sodík287 mg
Vápník80 mg
Železo2.7 mg
Zinek3.3 mg
Dávkování:
30 g (1 ½ odměrky) prášku se rozmíchá v 500 ml chladné vody. Hypotonický nápoj (osmolalita 223 mOsm/kg) se pije těsně před výkonem a potom každých 10 -15 min, podle doby, intenzity výkonu a teploty prostředí. Před výkonem Během výkonu Děti 12-15 let 150 ml 500 – 1500 ml Dospělí 150 ml 500 – 2000 ml Obsah stačí pro přípravu 30 dávek, tj. na 15 litrů hypotonického nápoje. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku 150 g prášku. Není určeno pro děti do 12 let. Ukládat mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy. Pro dosažení požadovaných účinků dodržujte uvedený postup přípravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití přípravku přerušte jeho užívání.

Měrná cena: 39 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna