CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Balzám na žíly 100 ml

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:86272493
Výrobce:Sunlife
Dostupnost:skladem
 
Cena:153 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Balzám na žíly 100 ml

Balzám na žíly obsahuje kombinaci extraktů z červených listů vinné révy a koňského kaštanu.
Tyto extrakty jsou zvláště vhodné k péči o unavené nohy při dlouhém stání nebo sezení.

✓ Poskytne okamžitou úlevu těžkým nebo unaveným nohám nebo nohám s křečovými žilami
✓ Rychle se vstřebává

Balzám na žíly osvěžují a uvolní vaše unavené nohy. Jemnou masáží se díky kafru a mentolu dostaví úleva a příjemný chladivý efekt.

Balzám na žíly poskytuje okamžitou úlevu těžkým nebo unaveným nohám nebo nohám s křečovými žilami. Rychle se vstřebává, posiluje a perfektně osvěžuje. Jeho použití je vhodné především při křečových žilách, otocích, bolestech a pocitech napětí, tíhy a únavy nohou. Pocity tíhy mizí, množství vody nahromaděné v nohách se snižuje. Zmenšují se již existující otoky a je bráněno tvorbě otoků nových. Balzám celkově pečuje o pokožku a chrání ji.
Uvolňující pocit lehkosti nohou doprovází příjemná vůně balzámu, která působí po dlouhou dobu. Balzám na žíly Sunlife je produktem nejvyšší kvality, jeho přírodní složení neobsahuje barviva, parabeny, silikony, minerální oleje ani konzervační látky. Výrobek je opatřen ochrannou pečetí. Vyroben dle mezinárodních standardů kvality, opatřen certifikací.

✓ Posiluje cévní stěny a zvyšuje jejich pružnost
✓ Působí protizánětlivě
Složení:
Aqua, Glycine Soja Oil, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Cetearyl Sulfate, Aesculus Hippocastanum Seed Extract (Kaštan koňský), Vitis Vinifera Leaf Extract (Vinná réva), Parfum, Menthol, Camphor, Geraniol, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Glucose, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide
Dávkování:
Balzám na žíly je vhodný k pravidelnému užívání. Začněte vtíráním gelu na chodidlech a poté roztírejte směrem vzhůru. Pro podporu krevního oběhu můžete SUNLIFE Balzám na žíly lehce vmasírovat. Během masáže se rychle dostaví uvolňující a osvěžující účinek. Určeno pouze pro vnější užití na pokožku. Nepoužívejte do otevřených ran či na pokožku se sklony k ekzému.

Měrná cena: 153 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Noční antiage balzám s CBD a Stoechiol 25ml

Forcapil keratin maska s keratinem pro křehké vlasy 200 ml

Horský borovicový gel 100 ml

Sůl do koupele z konopí Bath salt 200g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna